iedereen kan meedoen

Ik krijg veel vragen van mensen of zij wel mee kunnen boksen omdat zij onzeker zijn over hun conditie, gewicht en/of leeftijd. Het antwoord hierop is: JA! Iedereen kan meedoen aan mijn bokslessen. Het mooiste voorbeeld wat ik hierbij kan geven is dat mijn vader, die 71 jaar oud is, meedoet aan mijn bokstrainingen. Dit is iets waar ik ontzettend trots op ben!

Tijdens mijn lessen zoeken wij naar een uitdagend tempo wat passend is voor jou en goed voelt zonder jezelf te overbelasten. Heb je een blessure? Geef dit vooraf aan en wij gaan op zoek naar oefeningen die bij jou past. Dit geldt niet alleen voor de privélessen maar ook voor de groepslessen. Ook in de groepslessen kunnen oefeningen worden aangepast.

bokstraining

circuittraining

zelfvertrouwen

oefeningen

cardio workout

Buiten trainen voor iedereen

Ik train het liefst in de buitenlucht! Verschillende weersomstandigheden zoals zon, wind of regen geven vaak een extra boost tijdens de training. Ik geef mijn trainingen in Spaarnwoude bij de klimwand. Deze mooie omgeving is in de buitenlucht en wij kunnen gebruik maken van de heuvels en de trappen, deze zorgen voor een goede en gevarieerde training.

Ik geef maandelijks op de zondagochtend van 11 tot 12 op verschillende data een groepstraining. De groep waar Stronger by Boxing mee traint bestaat maximaal uit 12 man. Tijdens deze trainingen geef ik les in verschillende bokstechnieken en ik combineer deze met verschillende fitness oefeningen zoals touwtje springen, squats, lunges en planken.

 Wil je meer verdieping qua de bokstechnieken en meer uitgebreide combinaties van stoten? Dan adviseer ik een prive training waarbij wij hier dieper op ingaan. Interesse in een training met een kleinere groep bijvoorbeeld van 4 personen? Dit is ook mogelijk!