‘Boksen met Amanda is super!!’

Super tevreden over de privélessen die ik bij Amanda gevolgd heb. De les wordt aangepast naar jouw niveau en toch uitgedaagd om iedere keer een stapje verder te gaan. De afwisseling tussen conditie en techniek maken de les erg leuk en afwisselend. Door het boksen leer je te focussen op die dingen die op dat moment belangrijk zijn en dit kan ik ook weer in het dagelijks leven toepassen. Kortom het is zeker een aanrader om een keer een les mee te doen! 

Marloes (28 jaar)

Ik heb nu een aantal bokslessen gevolgd bij Stronger by boxing. Amanda geeft ontzettend leuk les en je weet je grenzen te verleggen op een laagdrempelige manier. Uitdagende lessen voor zowel beginners als gevorderden. Ik voel mij fitter en ik krijg er meer energie van! Je blijft terug komen en ik zou deze lessen zeker weten aanraden.

Danny (30 jaar)

Amanda bereidt een les voor en vraagt altijd of er dingen zijn waar zij rekening mee moet houden zoals blessures. Ze deelt de groep in op niveau van de deelnemers. Ze zal niet snel een beginner bij iemand zetten die het al heel lang doet. Daarnaast doet Amanda alles eerst voor en geeft tussendoor tips en houdt ze de tijd in de gaten. Tijdens de les zijn de materialen goed verzorgt inclusief voldoende water voor iedereen.

Cindy (30 jaar)

‘Ik ben veel zelfverzekerder geworden’

Het zat al heel lang in mijn hoofd om iets met boksen te gaan doen maar ik vond de drempel steeds te hoog omdat ik altijd verhalen hoorde van vreselijk zware trainingen van sporters en dat ben ik niet. Toen kwam ik in aanraking met stronger by boxing en gelukkig ben ik gegaan. Wat is boksen een heerlijke uitlaatklep en vooral de trainingen in de natuur. Amanda let goed op je houding en geeft andere opties als bepaalde trainingen te zwaar zijn. Ik voel mij niet buiten de groep vallen en ik kan goed meedoen met de rest. Ik ben stukken zekerder geworden en ik ben het echt als een nieuwe uitlaatklep gaan zien.

Stef (30 jaar)

Zeer ontspannen sfeer. Zonder pressie werd door Amanda goed druk op de ketel gehouden om te presteren. Veel variatie en afwisseling waardoor het uur boksen zo omvloog en ik met een lekker gevoel thuiskwam. Erg goed verzorgd ook de materialen die keer op keer schoon en netjes waren. Ik vond het ook een goede mix tussen het boksen en conditietraining. Ik ben je zeer dankbaar. Je manier van lesgeven is enorm fijn, je straalt rust en vertrouwen uit. 

Jan (30 jaar)

Mijn doel was wat vaardigheid te verkrijgen op het gebied van boksen samen met andere mensen die geen of weinig ervaring op het gebied van boksen hebben. Ik was al eerder geïnteresseerd in bokslessen maar heb het nooit gedaan omdat ik mensen op een sportschool geen overlast wil bezorgen met mijn gestuntel. Op deze manier waren wij allemaal stuntels en had niemand last van elkaar. Een andere motivatie voor mij is dat ik het gewoon leuk vind om te sporten. Ik kan alleen maar zeggen dat ik vind dat je de lessen leuk en gevarieerd hebt samengesteld en aangepast heb aan het niveau van de club. Verder ben je helder en duidelijk in de instructies

Sharon (30 jaar)