Doelstellingen

Met Stronger by Boxing heb ik een aantal verschillende doelstellingen: het vergroten van focus, kracht en energie staat zeker weten bovenaan, maar daarnaast valt het mij op dat veel mensen na hun eerste boksles mij als feedback geven: “Ik had niet verwacht dat boksen leuk kon zijn.” Veel mensen zijn bang wanneer zij het woord boksen horen, omdat zij meteen denken aan agressie, op elkaar inslaan en aan blauwe plekken.

Dit gebeurt niet in mijn les! De bokslessen van Stronger by Boxing bestaan juist uit andere zaken. Daarnaast vind ik dat boksen om veel meer draait dan alleen een beetje op elkaar inslaan. Boksen is voor mij energie, focus en kracht, en met deze kracht bedoel ik de kracht vinden in jezelf.

Een van mijn doelstellingen tijdens het geven van een les is om plezier te hebben in wat je doet. Natuurlijk moet er tijdens mijn boksles gewerkt worden maar er is ook tijd voor ontspanning, plezier en om te lachen. Plezier tijdens een bokstraining vind ik ontzettend belangrijk. Je komt voor jezelf, je eigen doelen en voor je eigen ontwikkeling. Het doel is niet om beter te zijn of te worden dan een ander uit de groep maar je komt voor de verbetering van jezelf.

Kracht

Ontwikkeling

Plezier